MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:24:43 - zuzana

volební slogan

Mám dotaz k vašemu volebnímu sloganu. Je u něj sice pan Keller, ale toho nevím, jak se zeptat a vy na dotazy odpovídáte. Jak chcete docílit toho, že budete hrát v Evropě první ligu? A s jakým sloganem-motem jdete do voleb vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2014 12:38:37 - MUDr. Olga Sehnalová, MBA
Děkuji za Váš dotaz. Volební slogan ČSSD upozorňuje na to, ze v Evropském parlamentu se reálný vliv poslanců odvíjí od síly politické frakce, ve které budou zastoupeni. V čím početnější frakci budou poslanci působit, tím bude jejich hlas silnější a vlivnější. Sociální demokracie je v současnosti součástí druhé nejsilnější politické frakce a to Progresivní aliance socialistů a demokratů v Evropském parlamentu. Pokud sociální demokraté ve volbách do Evropského parlamentu na celoevropské úrovni zvítězí, stanou se nejsilnější frakcí a budou moci snadněji prosazovat svůj program, a navíc nominovat svého kandidáta na předsedu Evropské komise a tím posílit svůj vliv i v této instituci, která má jako jediná pravomoc přímo navrhovat evropskou legislativu. Své partnerské strany mají sociální demokraté v celé Evropské unii a nemusí své spojence teprve hledat. 1. ligu lze tedy přeložit jako mít skutečně silný vliv na rozhodování Evropského parlamentu.