ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2014 15:04:27 - michal hrášek

islám

Jaký je váš názor na islám? Údajně vidí islám jako hrozbu pro českou společnost zhruba dvě třetiny Čechů a Češek, kteří využili evropskou volební kalkulačku. Co vy na to? A co s tím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 17:28:32 - Marek Černoch

Dobrý den,

náboženství je věcí každého člověka a pokud nezasahuje do práv a svobod jiných lidí jsem tolerantní. Bohužel má islám často radikální formu a to mi vadí. A je jedno, jestli je to islám nebo jiné náboženství. Podle včerejší reportáže ČT se do Evropy (a podle jejich slov - do blahobytu) snaží dostat stále více imigrantů - z velké části muslimové, kteří budou velmi rychle požadovat nastavování islámských hodnot. Již dnes se v Evropě objevují muslimské strany, které by chtěli vládnout v evropských státech. Je to následek evropského měknutí, které muslimové vnímají jako slabost, jako by Evropu dostávali zdarma do svých rukou. Oni dobrovolně nesplynou, celé čtvrti si udržují kulturu, kterou si sebou přinesli, nestarají se o jazyk a ekonomiku a zůstávají ve svých enklávách. Jen ve Francii se rodí každoročně více muslimů než nemuslimů. Islám, je po křesťanství druhé nejpočetnější náboženství, má jiné tradice, jiné zvyklosti a bohužel v těch radikálních formách neuznává jinou víru. Nechci, aby se z českých měst stala místa, kde se budou muset lidi bát, že se někdo "odpálí", protože v jeho víře, půjde do ráje. Jsme tady doma a lidé kteří k nám přijdou musí uznávat naše zákony, naši víru a naše zvyklosti.  

Je to o postoji a pohledu na věc. Nejsem rasista a když k nám někdo přijde, chová se slušně a ctí naše zvyklosti..v pořádku. Ale my jsme tady doma a nebudeme se nikomu přizpůsobovat.