ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2014 22:37:33 - pavel60

Pan Marek Černoch

stejně jako jiní poslanci zvoleni za Úsvit prokazuji, že jsou kvalitativně konečně typem zástupců občanů. kteří se snaží problémy řešit, komunikuji s občany.. Zejména poslanci , kteří v parlamentě jsou již více než jedno období ve velké většině tam nemají co dělat. Ti jsou absolutně neschopni jakékoliv komunikace a odpovědět na dotazy představuje pro ně nadlidský úkol.Panu poslanci přeji hodně úspěchu v jeho práci a zároveň chci vyjádřit, že názory Úsvitu jsou mi stále bližší. Doufám, že v komunikaci s občany bude pán Černoch pokračovat nejen v tomto volebním období, ale i dalším neboť s jeho přístupem lze očekávat, že Úsvit na rozdíl od ODA, Unie svobody , VV v parlamentu zakotví na víc než jedno volební období, Děkuji. Pavel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2014 16:27:35 - Marek Černoch

Dobrý den Pavle,

moc díky za takovou zprávu, protože dává sílu do další dnů. Za sebe můžu slíbit, že budu komunikovat vždy, protože právě možnost pomáhat lidem mě na této práci baví. A to bez komunikace nejde:). Včetně kritiky:).

Díky, Marek