MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2014 9:45:03 - Maláčková

rasismus

Proč se stydíte za to, že jste rasista? To je u nás každý druhý a není se čemu divit. Možná by bylo na místě již konečně zpřísnit pravidla imigrační politiky, nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2014 11:16:37 - MUDr. Vladimír Dryml
Senátem uznaným rasistou jsem se stal, protože jsem řekl lékaři cizí národnosti, aby se vrátil odkud přišel, pokud nechce dodržovat české zákony. Dodávám, že to bylo v rámci ostré hádky na pracovišti, kdy většinou létají vzduchem i mnohem ostřejší výrazy. Osobně se za rasistu opravdu nepovažuji, nicméně tato zkušenost mě donutila se zamyslet nad pozitivní diskriminací, která vzbuzuje v naší zemi tu skutečnou rasovou nenávist. V České republice se nejedná o barvu pleti, zemi původu, nebo náboženské vyznání, Češi jsou nespokojení především s přístupem státních institucí, které alibisticky ustupují všem rasovým i etnickým skupinám, což by v případě obyčejných občanů neudělali. Nejedná se tedy o problém imigrační politiky, ale o multikulturní trendy, které lynčují veřejnost i za na pohled neškodné poznámky, například že nechceme na náměstí mešitu.