ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 10:50:34 - žluťásek

program strany

Podle vás máte nejblíže k ANO, podle vašeho Vojtěch Adama má ale s vámi naprostou většinu programu společnou KSČM. Jak to tedy je? Nemyslíte, že se tyto dvě shody KSČM a ANO vylučují?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2014 15:58:51 - Marek Černoch
Z mého pohledu jsme blíže ANO, ale nerad bych srovnával program. Program by měl zahrnovat celé spektrum a cílem by měla být dobrá životní úroveň, ať už chce člověk podnikat, být zaměstnancem nebo, pokud nemůže pracovat (říkám - nemůže pracovat, ne nechce pracovat), aby se o něj stát postaral. Ale to je jen příklad spektra. Pak je to samozřejmě směr strany nebo hnutí v tom, co chce změnit a dokázat a tuto vizi mělo ANO podobné jako my. Proto ten příměr. A pokud se náš program protíná v některých bodech i s programem jiných stran, je to myslím dobře. Druhá věc je ovšem naplňování. V Úsvitu se snažíme program, změny a cíle plnit, což se ale o některých jiných stranách říct nedá.