ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2014 9:47:38 - Vítězsalv M.

volby

Bude Úsvit kandidovat v komunálních volbách všude, nebo se zaměříte jen na nějaká města/okresy? Kdy zveřejníte jména kandidátů-lídrů? A co podle vás pro stranu předznamenává neúspěch v posledních volbách, a co jej podle vás způsobilo? Třeba ANO a TOP 09 taky kandidovaly poprvé a uspěly

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.06.2014 17:45:54 - Marek Černoch

Dobrý den.

Naším cílem je prosadit co nejvíce kandidátů v celé ČR. Bohužel, některé strany se snaží zaměřit hlavně na velká města, která berou jako centra moci, ale s tím nesouhlasím. Pokud se má něco měnit, je třeba pomáhat lidem i v těch nejmenších vesničkách a je třeba tam spolupracovat s lidmi, kteří mají chuť pracovat.

Nechci brát poslední volby jako neúspěch. To, že nemáme europoslance mě samozřejmě mrzí, ale je třeba přiznat, že jsme udělali pár chyb, musíme se poučit a příště se jich vyvarovat. Podepsalo se na tom i rozhodnutí ukončit kandidaturu paní Samkové, ale prosazujeme morální kredit a její kauza s ČS byla mimo tento kredit.

Marek Černoch