Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2014 16:26:01 - Marek67

zadávání veřejných zakázek

Dobrý den, umíte něco jiného než probírat p. Babiše a jiné?
Proč jste dávno nezavedli návrh novely o zadávání veřejných zakázek? To vaší straně dříve vyhovovalo, jen jste byli odstaveni od zdrojů, tak křičíte a ukazujete, ale ukazujete nesprávným směrem, namiřte prst na sebe a vaši stranu.
Jakým způsobem jste se snažili omezit korupci jak píšete, to opravdu nemyslíte vážně že jste zaváděli co možná nejvíc transparentních opatření.
ODS je na kolenou, ale ne vinou voličů, ti se snažili do poslední chvíle. Je to vinou vás politiků v ODS, to vám ještě nedochází, že jste zklamali jako pravice? Dokud v ODS bude stará garda co se tam drží jen pro korýtka a pocit moci, tak se ODS nikdy nezvedne, udělejte konečně něco pro stranu a odejděte.
Píšete střet zájmů u Babiše, kolik politiků je napojeno na firmy a to nikomu nevadí?
M.Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.09.2014 11:12:52 - Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc.
Vážený pane, nejdříve se podívejte na to o co jsem se snažil na Magistrátu hl. m. Prahy než mě začnete kritizovat. Vždyť jsem zavedli zveřejňováni smluv, rozklikávací rozpočet, zakázky pod lupou, interpelace občanů, Pražan mohl sledovat život zakázky od jejího vzniku až po zaplacení poslední faktury. Auditoval jsem dopravní podnik, podal trestní oznámení na jeho bývalý management a snažil se celý úřad očisti od špatné pověsti. Ano, od špatné pověsti, za kterou může ODS, ale já jsem neseděl v hospodě a nenadával na politiku. Snažil jsme se o změnu a šel jsem s kůží na trh. Za to co se dělo na úřadě před mým nástupem do funkce se mohou pouze omluvit. Nemám s ním nic společného a do politiky jsem šel, abych právě podobným skandálům zabránil. Nic víc Vám k tomu nemohu říci.