Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.07.2014 14:04:53 - HanaP.

vesnice roku

předpokládám, že vesnice za titul ,,vesnice roku" získá peníze. Co z toho ale máme my? Je to to pro mě třeba nějaké kritériu, že tam jsou nějaké zajímavosti, nebo to má vztah jen k vesnici a jejím obyvatelům (např. jak vesnice hospodaří)? Podle čeho je vítěz vybírán? Děkuji za odpověď Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.07.2014 13:49:33 - Mgr. et Mgr. Věra Jourová
Cílem této soutěže je povzbudit obyvatele venkova k aktivní účasti na rozvoji svého domova, ale také snaha vyzdvihnout aktivity obcí, jejich představitelů a občanů, kteří se snaží nejen zvelebovat svůj domov, ale rozvíjejí i místní tradice a zapojují se do společenského života v obci. Všechny přihlášené obce bývají hodnoceny v následujících oblastech: koncepční dokumenty, společenský život, aktivity občanů, podnikání, péče o stavební fond a obraz vesnice, občanská vybavenost, inženýrské sítě a úspory energií, péče o veřejná prostranství, přírodní prvky a zeleň v obci, péče o krajinu, připravované záměry a informační technologie obce.