Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.07.2014 12:40:00 - JamesBond

kandidátka ČSSD

Ve vašem článku ,,Co trápí sociální demokracii" zmiňujete také problém kolem sestavování kandidátních listin. Co třeba říkáte na to, že máte na svých kandidátkách i trestně stíhané kandidáty, jako třeba v Ústí nad Labem? A celkově vaše politiky doprovází nemalé skandály. Podle mě to ale není problém strany, ale jedinců, i když vy si je nominujete. Co s tím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2014 13:07:38 - Ing. Antonín Seďa
 Problém je v tom, že trestní stíhání není ještě odsouzení, protože vinu či nevinu musí prokázat nezávislý soud. A také je možné, že tato trestní prohlášení jdou zevnitř strany, kde zuří předvolební vnitrostranický boj. Oosbně doporučuji, aby takoví kandidáti na kandidátce vůbec nefigurovali. Na druhé straně, pokud se prokáže, že jsou nevinni a vše bylo dílem pokusu zdiskreditovat toho kterého kandidáta, pak by měla mít ČSSD vnitrostranické mechanismy, které by dotyčnému vrátily možnost kandidovat. Protože dnes stále platí, že kdo chce psa bít, hůl si vždycka najde.Pro Vaši informaci pouze sděluji, že komunální kandidtátní listiny do zastupitelstva města Uherské Hradiště, takové či jim podobné případy nemá.