Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.07.2014 13:09:16 - Miloš Krab

dotaz

Zaregistroval jsem zde článek zřejmě vašeho muže? On také bude někam kandidovat? a co vy, budete obhajovat mandát starostky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2014 4:26:58 - Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová
 Odkážu vás na můj blog na aktualne.cz, který patrně i parlamentní listy převezmou, neboť k tomu mají můj souhlas, a to na aktuální text I muži mají své dny... Tam popisuj, doufám vtipně, naši současnou situaci u nás doma...Jsme "volební manželství", oba stavíme kandidátky ve svých rodných městech, manžel je navíc předsedou hnutí Nezávislí. Poznali jsme se ve zralém věku, v podstatě právě díky politice, a vedle sebe realizujeme své "malé" komunální kariéry. Pokud jde o mandát v Mohelnici, aksi se ode ne ořekává, že do toho opět půjdu, a já jsem zvyklá své voliče nezklamávat - tedy ano. I když je to docela vedle mé náročné práce "mazec". Ale Mohelnice je moje třetí dítě...takže moc na rozmýšlení jsem neměla. A podporu lidí cítím velkou...což je ta motivace. A zkuste ten blog, je to všeříkající :-).