Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.07.2014 19:42:39 - barbarrosa

Vy jste pane ten správný demagog

Co to znamená , že si naši vojáci plní vzorně své povinnosti ? Znamená to , že dobře a vzorně vraždí ? Že vzorně srovnali se zemí vesnici ? Nebo se nám snažíte nakukat , že tam rozdávají děckám čokoládu ? To vám , po všech lžích kterými nás hojně zásobujete , může věřit akorát nějaký Pepek Vyskoč .A znovu o té životní úrovni . Co vaše strana a vláda udělala pro občany ČR ? Mimo vyhazování stovek milionů na podporu vraždění na Ukrajině a v Afganistánu ? NIC . Vaše hádky o jakéhosi zbytečného komisaře a pro řadového občana jakýsi zbytečný zákon kterým chcete svými kamarády a kumpány parazitovat na státní kase nemají žádný vliv na životní úrovni nikoho mimo těch zbytečných úředníků . A když mají , tak negativní .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2014 11:24:31 - Ing. Antonín Seďa

Rozhodně se ohrazuji, že jsem demagog. Vojáci byli na základě rozhodnutí vlády a parlamentu vysláni do zahraniční mise, u které byly jasně specifikovány úkoly a činnosti. vaše výrazivo, že někdo vzorně a dobře vraždí nehodlám komentovat, protože je mimo mísu. Já se spíše zaměřím na druhou část dotazu a to je, co vláda udělala či neudělala pro občany ČR.  Souhlasím s tím, že veřejnost pozice evropského komisaře nezajímá a po pravdě řečeno, není to podstatné. To však neznamená, že jeho činnost se nedotkne, ať již pozitivně či negativně občanů ČR. A to z toho důvodu, že rozhodnutí Evropské komise se dotkne každého našeho občana, protože naše země je členem EU. Takže bych nesouhlasil s tím, že není důležité, kdo bude tímto eurokomisařem. Po sedmi letech pravicových vlád je co napravovat. Nejen závěry NKÚ, ale dopady na naše občany ukazují, jak špatné zákony a rozhodnutí vlády přijímaly vlády M.Topolánka a P.Nečase.  Proto je nejdůležitějším úkolem současné vlády a ČSSD napravit tyto zákony s negativním dopadem. Připomenu například vysokou nezaměstnanost, nízká valorizace důchodů, zdravotnické poplatky, vysoké ceny léků, vysoké DPH atd. Tohle vše přece každodenně ovlivňuje životní úroveň českých občanů. Takže o tom je současná práce parlamentu a koaličních poslanců. Takže nemohu souhlasit, že tyto zákony jsou zbytečné a nic neřešící. Opak je pravdou. Závěrem se ohrazuji nad výrokem o parazitování na státní kase. Já jsem nikdy nic neukradl a nemám se za svoji činnost v poslanecké sněmovně za co stydět. Pokud máte nějaký konkrétní dotaz či indicii, tak se klidně zeptejte a já Vám odpovím. Tak jako odpovídám i na hloupé či ideologické dotazy mezi něž považuji i tento Váš.