Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2014 12:45:32 - barbarrosa

Zdravím . Nevím jak moc jsem "mimo mísu"

a ani jsem si jinak odpověď od člověka co schaluje vraždění nepředstavoval . Naši vojáci všude , kde okupují cizí území , okopávají zahrádky , rozdávají děckám čokoládu , vodí slepce přes ulici a nosí starým lidem nákupy . Mám pravdu ? Je to tak ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.07.2014 18:31:33 - Ing. Antonín Seďa
Kromě nasazení speciálních sil, které byly zapojeny pro vyhledávání teroristických skupin, měli a  mají naši vojáci například tyto úkoly. Střežení civilních pracovníků v rámci PRT (dnes již PRT nejsou), výcvik ANA a ANP, monitoring vzdušného prostoru, patroly zajišťující bezpečnost obyvatel apod. Tyto činnosti nejsou bojové. na druhou stranu pokud dojde k útokům na naše vojáky, je zřejmé, že útok bude opětován. Do konce roku 2014 mise ISAF končí a bezpečnost Afghánistánu má zajišťovat ANA a ANP. Od ledna 2014 s největší pravděpodobností bude výcviková a mentorovací mise, kde naši vojáci by se měli podílet na výcviku afghánských bezpečnostních sil. Možná, že se budete divit ale naši vojáci jsou u prostých Afghánců docela ceněni. Protože mimo jiné Afgháncům pomáhají. Zejména v provincii Lógar udělal náš provinční tým obrovské penzum práce a tato práce je ceněna nejen místní vládou, ale zejména samotnými Afghánci.