PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.08.2014 14:39:44 - Fra

Proč?

Pane doktore! Nepřipadá Vám skandální, že jak ta naše, tak i evropská levice mlčí ke zločinné válce vedené fašistickou juntou na východě Ukrajiny?
Nepřipadá Vám skandální, když i celá Evropa - hlásící se k ideálům humatity, .. svobody a bratrství - jen mlčky zírá na všechna ta zvěrstva (viz i Vaše poznatky odtud), a místo toho, aby se proti nim ohradila či aktivně postavila, trestá Rusko dalšími a dalšími sankcemi. Je naše lokajské podřízení se zájmům USA, vlastně Wall Streetu, tak nevyhnutelné? Musí takové být opravdu?
Předem Vám mockrát děkuji za laskavou odpověď. (třeba jen i na: hyia@post.cz)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2014 23:42:52 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, to, že EU dělá ve věci Ukrajiny špatnou politiku, je dané tlakem USA. Catherine Ashton byla bohužel celou dobu, kdy působila ve své funkci, jen ozvěnou americké pozice. Proto čekáme jako na smilování na jmenování nové komise, což by mohlo způsobit změnu v přístupu EU. Nový předseda Evropské komise Jean Claude Juncker je pragmatik. Uvidíme v září.