MUDr. Karel Podzimek

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2014 10:12:30 - Dubský

Znojmo

Jste pro zákaz hazardu ve Znojmě a co byste pro nás chtěl v senátu vykonat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2014 20:11:00 - MUDr. Karel Podzimek
Dobrý den pan Dubský, děkuji za zajímavý dotaz na dnes jistě aktuální téma. Víte, obecně nejsem zastáncem zákazů, omezování a regulací. Myslím si však, že toto je natolik komplexní a složité téma, že si zaslouží delší obecnou rozpravu a že rozhodnutí o tom, zda ve Znojmě hazard zakázat, a v jaké podobě, náleží spíše příštímu obecnímu zastupitelstvu, které vzejde z podzimních komunálních voleb.

Co se týče mé role v Senátu, chci se podílet na vytvoření rovnováhy vůči současné levicové většině v Poslanecké sněmovně, a to formou boje a aktivního vystupování proti dalším regulacím, zhýralosti či zadlužování budoucích generací. A samozřejmě, jakožto vyslanec Znojemska chci být prospěšný pro náš region, například podporou  zákonů, které pomohou místním drobným podnikatelům namísto velkým, například potravinářským, molochům.

Pokud vás zajímá více o tom, proč kandiduji, další informace najdete zde na mém webu http://www.karelpodzimek.cz/proc-kandiduji/.

Zdravím, Karel