MUDr. Karel Podzimek

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.08.2014 9:15:56 - středopravicový volič

kandidát

Plánujete nějaké předvolební turné? A případně můžete své hlavní cíle představit zde? A poslední dotaz, zajímalo by mě, zda si na kampaň přispíváte i ze svého

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.08.2014 11:39:23 - MUDr. Karel Podzimek
 Dobrý den,

děkuji za vaše dotazy. První fáze předvolebního turné, pokud to tak můžeme nazvat, probíhá právě nyní, kdy v rámci akce Běh do Senátu obíhám obce Znojemska. Celkem mám v plánu uběhnout 210 kilometrů a právě jsem se dostal za polovinu této trasy. V září potom chystám další akce a happeningy, ať už to bude běh městem Znojmem či různá setkání s voliči při dalších akcích.


Pokud jde o cíle, kvůli kterým kandiduji do Senátu, tak se chci podílet na vytvoření rovnováhy vůči současné levicové většině v Poslanecké sněmovně, a to formou boje a aktivního vystupování proti dalším regulacím, zhýralosti či zadlužování budoucích generací. A samozřejmě, jakožto vyslanec Znojemska chci být prospěšný pro náš region, například podporou  zákonů, které pomohou místním drobným podnikatelům namísto velkým, například potravinářským, molochům.

Co se týče mé kampaně, tak je opravdu velmi skromná už jen z důvodu, že si ji financuji z vlastních prostředků.

Více informací o svých cílech i plánovaných akcích najdete na mém webu http://www.karelpodzimek.cz/.

Zdravím vás, Karel