Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2014 9:57:54 - a je to!

Nato

Dobrý den,nějak Vám uniklo,že zrušení Warszavské smlouvy bylo vyváženo slibem,že se NATO nebude rozšiřovat dále na východ-děje se opak a zřejmě ani Vámi milované USA nesmířili s tím,kdyby se RUS navezl k jejich hranicím-třeba do Mexika-kterého mimochodem velkou část USA anektovali!Co Vy na to?Bilak také pozýval a jak to dopadlo??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2014 11:31:27 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

již jsem na podobné dotazy odpovídala mockrát, i zde. Takže jenom v krátkosti, žádný slib, o kterém hovoříte, nikdy nebyl učiněn. O nějaké aktuální anexi části Mexika Spojenými státy nic nevím, zřejmě máte nějaké svoje dobře utajované zdroje. Vím zato o anexi území Ukrajiny ruskými vojsky a jestli Vás to, co dělají Rusové v našem blízkém okolí, neznervózňuje, já i všichni zodpovědní občané této země to cítíme jinak. Proto musíme být připraveni na všechny kroky, které může Rusko v dalších letech podniknout. A navíc by nás mělo zajímat, co se děje v širším okolí Evropy, protože imigrace a vývoz nestability se Severní Afriky a Středního východu ohrožuje i nás ve středu Evropy.

Jana Černochová