Ing. Kateřina Amiourová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2014 11:17:17 - PhDr., Mgr. Vítězslav Štefl, Ph.D.

Au! Nostrodamus měl pravdu...

Vážená paní inženýrko, to, co jste napsala, je tak neuvěřitelně zpozdilé, že se ani nemá cenu k tomu snad vyjadřovat. Vaše názory jsou společensky vysoce radikální, mají výrazný xenofobní nádech a zcela podrývají historické zkušenosti a skutečnosti, z nichž ta základní je, že euroamerická civilizace vyrostla na zásadách křesťanství. A každá civilizace si brání svoje kořeny a pokud se někdo někam přistěhuje, tak má ctít zákony a zvyklosti svého hostitele. Je to snad logické. A až bude v islámském světě tolik křesťanských kostelů, jako v Evropě mešit, tak se můžeme bavit o dalších opatřeních. Problém je, že Vámi zuřivě obhajované náboženství považuje vstřícnost za slabost. Vidíme to na každém už kroku. Vyvraťte mi to. A právě to je chyba těch, co tu vstřícnost projevují...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2016 4:56:14 - Ing. Kateřina Amiourová
 Jasně, a ty zásady křesťanství se projevovala a projevují jak? Vybitím 100 milionů Indiánů a válkami NATO a  USA po celém  světě za tupého přihlížení Evropanů,kterým  je to fuk, když to není u nich. Vzpomeňte  si,  až budete  slavit Vánoce, že Ježíš a  jeho rodiče byli uprchlíky - a právě z té oblasti, kde  se nyní válčí a  odkud se nyní utíká. Vy  nejste křesťan, tak  si  neberte  křesťanství do huby,  nebo se Vás  příště  zeptám, kolikrát v  životě jste bl na mši a kolikrát  jste  nabídl  pomocnou  ruku trpícímu. KřesŤané jsou především  ochotniobětovat svoji  ignoranci a  pohodlnost,  ne tak Vy.