ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.09.2014 0:18:57 - olušinka

soudce Karel Bogner

pane poslanče§mám k Vám dotaz.dvanáct let se soudím ,vyrovnání s bývalým manželem,soudce nebere ani jako důkazní materiály,zfalšování průkazu totožnost za účelem obohacení ve svůj prospěch..nemáte dovolání ,na jednání duševně narušeného soudce,záchvaty vzteky,exmanžel byl nezvěstný dostal opatrovníka,při druhém stání koncipient chtěl položit soudci otázku,dostal rychlou odpověd,dostali jste za minulé stání zaplaceno,konc. sdělil ano.to znamená tak už držte hubu,což se stalo.je možné v dnešní době ,aby tuto práci dělal bývalá komunista s jednáním padesátých let,kdyby mohl dal by mě popravit.to se doopravdy nedá nic dělat ,to se všichni justice tak bojí.v této zemi jsou naprosto porušována lidská práva,demokracie ,to je žumpa prosím o radu kam se obrátit v tomto státě.paní ministrně Válková proti soudcům nikdy nepůjde,nechce válku ostatní politici ty chtějí víc a víc,žádná spravedlnost v této zemi je nezajímá,přeci mají VIP.právníky.. děkuji o sdělení na který stát se mám obrátit.kde r

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2014 12:21:03 - Marek Černoch

Dobrý den.

Přes e-mail nebo internet je těžké podobné věci řešit. Pokud máte zájem, napište mi na cernochm@psp.cz a velice rád se s vámi sejdu. Domluvíme se na setkání a něco s tím uděláme.