Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.09.2014 10:01:43 - Filištín

Máte dost odvahy?

Předseda Filip je právník, ale vy jste žena a inženýrka. Když dodám nápady, nebudete se bránit tomu, že JUDr. Filipa vystřídáte ve vedení strany? Chlapi už toho pokazili moc. Mám na serveru sousedé založeno SHS = společenstvo hospodářské soutěže. Stále po vás chtějí opustit komunismus, ale udělat z KSČM SHS na chvilku než prosadím komunismus by znamenalo ušetřit dva údery na psacím stroji. Proč myslíte, že existuje GB a CZ = Česká země? OK nejsem letadlo, mám projekty které skokovou změnou předhoní svět. Mluvili jsme spolu včera a kdy přijdete na návštěvu záleží na Vás. 2222 11391
Pojedeme vždy na tři firmy: jedna se buduje, druhá provozuje a třetí se zruší aby se mohla další budovat. Korunu nikdy neopustím protože vlastní emisní banka je herní výhoda. Co udělá informační král když mu zbyde poslední koruna? Nasadí si ji na hlavu a jde mezi své poddané kteří ho živí a uctívají. (to byl jen pokus o humor)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2014 11:26:22 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, doktor Filip je a bude předsedou strany a o dalším předsedovi rozhodne až sjezd v roce 2016. V současné době mám natolik plný program, že Vaše podněty jsem předala stínovému ministru práce a sociálních věcí Miroslavu Opálkovi, který se Vám zajisté bude věnovat. Hezký den.