MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2014 18:39:46 - petr.n.

A ještě jeden dotaz...

na který znám odpověď,neboť znám dobře Bibli. Proč se tak okázale nazýváte křesťany,když Vaše působení ve světské politice a Vaše postoje ke zbrojení a k nasazování vojáků,byť dle Vašich názorů "obranné", jde naprosto proti Božím zákonům ? Bůh v Bibli jasně a mnohokrát upozorňuje,že takové lidi zničí,neboť jsou pod vlivem Satanovým. Křesťanská víra je krásně popsaná v Jakubovi,2 kap.. Ano,jako je tělo bez ducha mrtvé,tak i víra bez skutků je mrtvá...a ty Vaše skutky v žádném případě nejsou v souladu s těmi křesťanskými,Kristovými a HLAVNĚ BOŽÍMI. Ale Vy jste politici,to je známo. Křesťanský název vaší strany je pouze marketingová lest.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2014 22:22:17 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 křesťany se nazýváme proto, že jsme byli pokřtěni. Pokud myslíte křesťanskými demokraty, pak to je příslušnost ke křesťanskodemokratickému proudu, synonymem jsou lidové strany. Proto Evropská lidová strana. V Bibli je také "vyhubte je jako klaté", včetně žen a dětí. Vytrhávat z kontextu věty a brát doslovně některé pasáže, vede k největším omylům a bludům.