Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 10:24:55 - mildikl

Může se v parlamentu urážet?

Vážený pane předsedo poslaneckého klubu KSČM. Proč si necháváte líbit soustavné urážky, ponižování a zesměšňování vašich poslanců jak od pana Kalouska, tak od ostatních "komunistobijců". Když teď vidíte, že to PS neřeší, tak proč stejným způsobem nenapadnete p. Kalouska a neoznačíte ho za korupčníka, který si nahrabal v době tzv. privatizace, když pracoval jako náměstek na MO. Proč ho neznačíte jako vulgárního gaunera, který se značnou mírou podílel na devastaci tohoto národa atd. Vidíte, že tyto "urážky" jsou beztrestné a nemusíte se mu za ně ani omlouvat. Nebo, že by na poslance KSČM byl brán v PS jiný metr než na p. Kalouska? Máte přeci p. Kalouska přečteného a víte, stejně jako většina národa, co je to za gaunera a lháře. Tak si to od něho nenechávejte líbit a oplácejte mu jeho neustálé osočování a urážky stejným metrem. Někdo se mu přeci postavit musí, když to neudělá PS. Věřte, že poctiví a slušní lidé jsou s vámi a drží vám palce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2014 8:55:22 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, děkuji za to, že nám držíte palce. Co se týče kultury vystupování v parlamentu, mám za to, že oplácet stejnou mincí by znamenalo diskreditaci Parlamentu České republiky. Vždy jsem prosazoval slušné vystupování a budu tak činit i nadále. Jinak bych se totiž zpronevěřil svým vlastním zásadám. Hezký den. Pavel Kováčik