ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2014 5:35:54 - karza

IMIGRACE

Dobrý den. Zajímalo by mne, jak pohlížíte na ten fakt, že některé země EU se snaží prosadit „povinnou kvótu imigrantů" tzn. že každý členský stát by povinně měl přijmout na svém území určitý (nadiktovaný) počet přistěhovalců ze Severní Afriky. Je známo, že tito lidé ve valné většině vyznávají islám, odmítají přijmout demokratické hodnoty a pravidla hostitelských zemí a řídit se jejich zákony a normami. Je známo, že v některých evropských zemích si muslimové začínají klást nepřiměřené nároky, vyvolávají nepokoje, někde se dokonce uchylují k vydírání, nátlaku a násilí.Podobné pokusy se začínají objevovat i u nás - a připadá nám, že některým politikům je to jedno. Děkuji Vám za případnou odpověď, se kterou rád seznámím veřejnost na sociálních sítích. S pozdravem. Zahálka Karel (příznivec ÚSVITu)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2014 15:33:31 - Marek Černoch

Dobrý den.

Povinné kvóty pro přijímání imigrantů odmítám. Evropská unie nám nemůže diktovat, koho máme přijmout do naší země. To musí zůstat výsostným právem České republiky. A výstrahou je situace v některých západních zemích, kde jim problém s nepřizpůsobivými imigranty přerůstají přes hlavu. My bychom si naopak měli dávat zvýšený pozor, koho si do země bereme. Chápu, že jsou lidé kteří potřebují pomoc, ctím lidská práva, ale Evropa není nafukovací. K tomu všemu jde dost často o organizované skupiny převaděčů ze zemí, kde je složité jakékoli jednání. EU musí tuto problematiku řešit dřív, než bude pozdě.