Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA

  • R2014
  • Psáry
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2014 17:14:16 - VolicPravicak

Co Vy na to?

Restart je tuším béčko rozštěpené TOPky a obrovská kampaň mne přesvědčuje o tom, že za tímhle projektem zase stojí nějaké osvědčené zákulisní figurky pražské politiky. | Toto řekl pan Štěpán dnes

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2014 22:48:00 - Ing. Mgr. Luděk Nezmar, MBA
Dobrý večer pravičáku,

nejprve Vám chci poděkovat za hodnocení "obrovská kampaň"... :-) Jsem jejím autorem, tak pokud ji vnímáte jako obrovskou, tak mne to těší, protože s naším rozpočtem udělat kampaň, která působí obrovsky je trochu zázrak... :-) Teď vážněji, nejsme ničí béčko. Já sám jsem zastáncem liberální ekonomie v podobě Hayeka, Missese a Rothbarda a s tím jsem do toho šel. Nesouhlasím s EU a mám jiný pohled na dění v Ukrajině. To je jen pár bodů, kterými se zásadně lišíme od TOP 09. Zákulisní figurky mne ani předsedu neovládají a ovládat nebudou. Neznám pana Štěpána ani jeho tvrzení, takže Vám více nemohu argumentovat. Restart je prostě zcela autentické pravicové politické hnutí lidí, kteří současné situace mají plné zuby.

V každém případě děkuji za zájem, vážím si času, který jste nám věnoval a budu rád, pokud se v budoucnu ukáže, že má tvrzení jsou pravdivá.

Zůstávám v úctě

Luděk Nezmar