Ing. Zbyněk Linhart

  • BPP
  • Děčín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2014 9:54:27 - David Fetrle

k Vaší minulosti

Všude se píše, co jste udělal pro okres. Mě by zajímalo, jak jste to dokázal? Nic ve zlém, ale musel jste mít asi kapitál a konexe. Kde jste je získal?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2014 10:53:17 - Ing. Zbyněk Linhart
Já se hlavně prezentoval tím, jak jsme za posledních 20 let proměnili zapadnuté městečko v severočeském příhraničí, Krásnou Lípu. Investovali jsme jako město 800 milionů, dalších 200 mil. Kč zde v samotném centru města investovali soukromí investoři. To nebyl můj kapitál (žádný nemám). V té době jsem se zapojil i do založení Národního parku České Švýcarsko a následných aktivit v regionu a především v o.p.s. České Švýcarsko, kde jsem nyní předsedou Správní rady. Vysvědčením jsou komunálních výsledky voleb a to několikáté volební období. Vyhráváme již cca 20 let výrazně, absolutně. Máme nyní 15 z 21 zastupitelů a já opět s přehledem nejvíce hlasů. Myslím, že na malém městě lidé dokážou posoudit dobře práci svých zástupců. Konexe, tedy známosti jsem si celou dobu vytvářel. Získával jsem je při své dlouholeté intenzivní práci ve městě, v regionu a někdy i v Praze. Základem ale bylo rozumné hospodaření města a pečlivá příprava a realizace všech projektů města.