Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2014 12:54:08 - krissus

Pane senátore,

vražda 298 nevinných lidí v letadle nad Ukrajinou je zločinem. Proč tak dlouho trvá prošetření této události a proč viníci už dnes nestojí před mezinárodním soudem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2014 10:48:52 - Jaroslav Doubrava
Zřejmě proto, že není zájem o to, aby před soudem stáli. Zamysleme se nad tím, komu tato neuvěřitelná špinavost prospěla. Rusům? Těžko. Ke štvanici proti nim byla přece použita a namířena. Východoukrajinským bojovníkům? Co by z něčeho tak odporného měli? Jen odsouzení světové veřejnosti. Tak komu? Američanům, NATO, Kyjevu? To nejspíše ano. Tím přece začal atak na Ruskou federaci. Ostatně na Fb přece bylo zveřejněno přiznání pilota, který měl dostat rozkaz na letadlo zaútočit. Bylo zveřejněno mnoho důkazů, že oficiální verze publikovaná Kyjevem zní velmi, velmi podivně, nepravděpodobně.  Shrneme li to vše, pak se nemůžeme divit, že viníci stále před soudem nestojí. Možná, že to tak není, možná je. Já osobně pochybuji, že se skutečnou pravdu dozvíme. Věřte, že znát bych jí chtěl. Zdravím Vás. Jaroslav Doubrava