ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.12.2014 11:03:22 - sikorovsky

rok ve sněmovně

Nepodpoříte rozpočet, stejně jako řadu dalších návrhů vlády. Před volbami jste ale říkali, že se budete snažit změnit kulturu v zemi a čekal jsem od vás, že budete konstruktivní opozicí. Nejde mi ani teď tak o rozpočet, ale obecně, kolik návrhů vlády jste podpořili? Přijde mi, že se kritikou všeho snažíte zviditelnit. Možná by to chtělo víc psát co jste udělali, přeci jen volby tu budou za nedlouho zas

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2014 12:58:39 - Marek Černoch

Dobrý den.

Dovolím si s Vaším názorem nesouhlasit. To, co jsme řekli plníme a kulturu se opravdu změnit snažíme. Když jsem vstoupil do politiky, tak JEN z důvodu, abych udělal maximum pro lidi. Aby podnikatelé a živnostníci, kteří pracují poctivě nemuseli bojovat s byrokracií, aby senioři a lidé kteří neměli to štěstí osudu na zdraví, měli důstojný život. Aby byla maximální podpora rodin, ale i samoživitelů. Aby byla vymahatelnost práva pro všechny stejná, aby jsme zamezili týrání dětí, žen, seniorů, ale i mužů. Aby jsme zamezili týrání zvířat. Aby ten, kdo se chová slušně, dodržuje zákony mohl v pohodě žít a nebyl znevýhodněn těmi, co na zákony kašlou a zneužívají sociální systém. Mohl bych tady psát dlouho.

Za dobu co jsme ve Sněmovně, jsme předložili více než 10 návrhů. To, že nebyly podpořeny, je otázka na koaliční poslance. Proč nepodpořili návrh, aby podnikatelé nemuseli platit DPH před tím, než oni sami mají proplacené faktury. Proč nepodpořili novelu zákona o péči řádného hospodáře, proč nepodpořili další naše návrhy, které mají zamezit čachrům?

Naplno jsem vstoupil do řešení exekutorů a najednou se připravují další návrhy, které mají tuto problematiku řešit. Jsem rád.

Řeším problém týrání dětí, žen a seniorů

V rámci výboru evropských záležitostí problém přílivu nelegálních imigrantů

Kolegové iniciovali komisi na obrovský problém s dálnicí D47

...a další.

Opozice většinou jen hlídá a kritizuje. My koalici DOBRÉ změny zákonů podporujeme, ale nebudeme podporovat z našeho pohledu špatné návrhy. Vláda má zodpovědnost.  

A máte pravdu, musíme o tom víc psát.