Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2014 9:45:29 - Jirka_K

Islám v ČR

dobrý den, chtěl bych se ještě vrátit k debatě o islámu u paní Jílkové. Počínal jste si tam celkem dobře. Věříte ale skutečně tomu, že to tady do 20 let nedopadne jako ve Francii, Velké Británii, Švédsku atd. ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2014 20:03:49 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den. Moc možností jsem neměl. P. Jílková chtěla aby se vyjadřovaly především ony skupiny z publika. Ne, nevěřím a přiznám se, že z toho mám obrovské obavy. Co mě doslova děsí, je laxní přístup vedení EU k tomuto problému, který nám, obávám se, už nyní přerůstá přes hlavu. V podstatě dochází na slova prezidenta Huseina, když řekl, že oni válku nepotřebují, že zvítězí dělohami svých žen ( doufám, že budu napadán za tento výraz tak, jako prezident Zeman za označení oněch lehkých děv tolik za jejich sprostotu opěvovaných). Nemohu ale nevyjádřit poděkování za postoj naší vlády tlumočený premiérem Bruselu. Krásné dny Vám přeji a děkuji za položený dotaz. Jaroslav Doubrava