Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.12.2014 22:22:49 - palot

Pane Hermane, jak vy si představujete diskusi?

Vážený pane, k diskusi jsou zapotřebí dva, to máte pravdu, ale nelze diskutovat s někým, kdo na položené otázky odpovídá podobnýn stylem jako vy. S člověkem, který vidí rozdíl mezi termíny „humanitární bombardování“ a „bombardování humanitární povahy“, opravdu diskutovat nelze. Bylo by toho více, ale toto uvádím jen jako ukázku, protože jste chtěl nějakou konkrétnost. A o mou dobrou náladu se nebojte, na Českou televizi se pokud možno nedívám, závislý na vašem ministerstvu nejsem a tato chvilka komunikace s lidmi, jako jste vy, mou dobrou náladu nezkazí. A vy, když budete na konci roku bilancovat – vy jste skutečně hrdý na své léky proti „blbé“ náladě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2014 23:25:10 - Mgr. Daniel Herman
 Vážený pane Palote,
děkuji za odpověď. Vážím si Vaší ochoty k diskusi a jsem na ní připraven.
Co se týká "blbé nálady", aniž bych chtěl relativizovat chyby a problémy, s nimiž se potýkáme, snažím se také poukazovat na to, co se daří. A toho není málo.
Nedomnívám se, že je správné zaměřovat se pouze na to, co se nepovede. Myslím, že je prostě škoda, když např. pokrývač upoutá jen tehdy, když padá ze střechy, nemyslíte?