Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2015 19:00:38 - Alin

Demagogie na každém kroku

Zdravím, dostal jste ode mne -3 pro nepochopení posledního dotazu (Votýpková Věra). Jak můžete jako vzdělanec míchat hrušky s jabkama a banánama dohromady v otázce r. 1968 u nás a situací s Kosovem a ještě Krymem?. Nejsem politik jako vy , ale mám na ty věci úplně jiný názor, než vaše demagogické výklady. Myslím, že nejsem sám. Do levicovosti, jako váš kolega Diensbier nebo Dolejší z KSČM máte hodně daleko.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 19:23:54 - Ing. Antonín Seďa
 To,že máme na bezpečnostní problémy odlišné názory je pochopitelné.Předně proto,že na rozdíl od vás mám více relevantních informací a také jsem politik, který musí omezit emoce a více používat ověřené informace. Rozumím tomu,že jsme všichni zavaleni dezinformační že všech stran,nicméně fakta jsou fakta. Anexe zůstane anexí,i když to budete nazývat demagogií. A okupace tehdy spřátelenými armádami v roce 1968 zůstane také okupací,i když komunisté stále tvrdí,že šlo o internacionální pomoc proti kontrarevoluci. Já jsem osobně rád,že přes všechny nedostatky žijeme v demokracii ,kde lze vyjadřovat své názory. A mohu vás ujistit,že svůj názor budu i nadále obhajovat. Tak jako budu respektovat odlišné názory.Dnes jsem se dočetl na veřejných serverech ,že VZ předpovídalo anexe Krymu.To přesně ukazuje na to,kdo má relevantní informace.Ale jinak souhlasím s vámi,že nelze přesně srovnávat ani události na Krymu , nezávislost Kosova či rok 1968 v tehdejším Československu.Nicméně všechny tyto události mají něco společného,a to neporušeni svrchovanosti,ústavy a mezinárodních smluv.