Jana Vaňhová

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2010 18:22:30 - Marek Vokšay

Odpověď na dotaz

Vážená paní hejtmanko. Pokud vím, tak pan Patrik se točí neustále na nějakých formálních pochybeních úředníků. Jen tato pochybení mu umožňují zdržování. Proč nebyla tato pochybení do dnešního dne napravena a zodpovědní úředníci potrestáni. Možnost napadat jejich postup a dokonce uspět se žalobami je přece vina šlendriánu právě těchto úředníků. Místo nesmyslných pokusů o dohodu s evidentně velikým zmetkem panem Patrikem by bylo lépe všechna pochybení napravit a vzít mu tak možnost jakéhokoli relevantního protitahu. Postupujete i tímto směrem ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2012 9:36:58 - Jana Vaňhová

Dobrý den pane Vokšayi,
možnost dlouhodobě a účinně blokovat dostavbu dálnice D8 umožňují panu Patrikovi nedostatky v právním a správním systému naší republiky. A on toho bohužel hojně využívá. Tomuto „ekologovi“ již nejde o žádnou ochranu přírody a zdraví občanů, ale dokázat státu a příslušným úředníkům, jejich protizákonné jednání. Ve většině případů se mu to naštěstí nedaří, ale alespoň blokuje dostavbu, Věřím, že se nyní podaří potvrdit územní a stavební rozhodnutí pro zbývající část dálnice a ta bude do roku 2015 dokončena. Konečně. Jana Vaňhová