ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 23:27:56 - petas999

Členové Úsvitu

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli plánujete přibírat další členy do hnutí? Netvrdili jste, že budete mít do konce roku 50-100 členů? A co říkáte rozporům v grémiu hnutí Úsvit v Moravskoslezském kraji nebo na odchod pana Prokeše? Doufám, že na mé otázky jasné odpovíte a vyvrátíte tak mé pochybnosti. Jsem voličem Úsvitu a rád bych jím byl i nadále. Děkuji za odpovědi a přeji hezký den

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2015 10:15:46 - Marek Černoch
 Dobrý den.

Tato informace opravdu zazněla z úst našeho předsedy na ideové konferenci v září loňského roku. Realita ale ukázala, že plán je jedna věc a uskutečnění druhá. Nechci se vymlouvat, ale otázky změny stanov a náboru nových členů nemám v hnutí na starosti. Snažím se aktivně potkávat s našimi příznivci a od nich mám tu informaci, že nečekají na členství, ale pracují. Ukazuje se, že otázka členství je spíše mediální problém.Teď k Vašemu druhému dotazu. Myslím, že je to přirozený vývoj. Jsme mladé a pořád vlastně začínající hnutí, takže rozpory, příchody a odchody jsou normální součástí. S Leošem Prokešem zůstáváme v kontaktu, rozumím jeho snahám o aktivnější zapojení. Jako nečlen hnutí a sympatizant ostatně může dělat, co uzná za vhodné. My spolu mluvíme normálně dál.