Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 21:11:31 - jana nácovská

Zvířátka,týrání,množírny

Zdravím Vás.Protože nemohu pochopit jednání těch nelidí, (ale zvrhlých tvorů), chtěla bych jim v dalším zneucťívání, týrání, strachu, bolesti, nemocí... úplně nevinných a bezmocných tvorečků zabránit. Nejde to ale jinak, než Vámi, rychlou změnou zákona a podrobnosti pak ve vyhlášce a to ne až to bude v plánu,až bude dost času atd, ale ihned, příští týden. Uvědomte si, že ti zvrhlíci to sice provádějí, ale vina je na Vás, že nic nekonáte a oni trpí, jsou nemocní, umírají. Udělejte si čas třeba místo oběda, zajeďte se podívat na místo (adresy ví p.Srstka, pí.M.Kubišová, redakce "Týden v ringu" na TV Barrandov - viz v úterý 20.1. ve 22.25) Vezměte si tašku s dekou a pár psích dobrotek, každý si domů alespoň jedno zvířátko odvezte, potrestejte viníky (stejně jako to dělali oni jim - do sklepa na hadr se suchým chlebem a vodou ), prodejte jim majetek a peníze dejte veterinářům a útulkům. Uvědomte si tu Vaši zodpovědnost a vinu a prosím konejte rychle, každý den, možná minutu třeba umírají.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2015 9:53:57 - Ing. Radka Maxová

Vážená paní Nácovská,

tímto dotazem jste zaujala především mojí asistentku, která má mj. 3 psy.  Vysvětlila mi, že pes není zvíře, ale parťák, že se s ním domluví nejlépe na světě a vnímá ho jako rovnocenného partnera a pes jí taky a že psi mají dar bezpodmínečné lásky, kterou všichni potřebujeme.  Takže ač sice nemám sama žádná zvířata, chápu Vaše rozpoložení. Co se týká mé konkrétní účasti na legislativním procesu v této problematice musím Vám sdělit, že se věnuji otázkám sociálním, rodiny, uplatnění rovnocenného postavení žen apod. a že mi to zabírá veškerý čas. Pokud se někdo z kolegů této problematiky ujme, určitě nebudu z těch, kteří budou mít zájem na „množení“ štěňat pouze kvůli zisku.

Oslovím kolegy ze Zemědělského výboru, kteří se problematice zvířat věnují.

Radka Maxová