Mgr. Miluše Horská

  • BPP
  • Pardubice
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2015 21:34:52 - jana nácovská

zvířátka, množírny, týrání

Prosím o Vaši pomoc k zamezení těchto jevů nelidskými tyrany, kteří toto vše provádějí - ale mohou to dělat jen protože zodpovědní, tedy vy, nekonáte. Stačí 5 minut na změnu zákona a zamezíte zneucťívání, bití, týrání, hladovění nemocem a smrti úplně nevinných a bezmocných tvorů a tvorečků. Nečekejte až zbude čas, bude to v plánu atd - konejte hned, příští týden, zajeďte si na místa místo oběda (na ten máte volno), vezměte si tašku, deku, granulky a každý si nějakého chudáčka přivezte a ty zvrhlíky potrestejte stejným způsobem, jako oni týrali ty chudáky- ne pokutou, ani vězením s postelí, teplem a jídlem. Adresy ví p.Srstka, pí.M.Kubišová, redakce "Týden v ringu" na TV Barrandov - viz 20.1. ve 22.25 ... Přece se na to nemůžeme všichni jen dívaz a litovat je - to jim rozhodně nestačí a nepomůže. A hlavně si to nezaslouží od nás, lidí, pro které oni vlastně žijí, slouží, pomáhají, milují nás a jsou moc chytří a zlatí. Děkuji Jana Nácovská

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.02.2015 20:01:03 - Mgr. Miluše Horská
 Vážená paní Nácovská,

v boji proti množírnám se angažuji dlouhodobě, v Senátu jsem opakovaně na toto téma upozorňovala kolegy a též jsme iniciovali setkání všech zainteresovaných stran. Jsem si velmi dobře vědoma složitosti této problematiky a chápu i Vaše rozhořčení, které sdílím. Jedná se o velmi složitý problém, který je dnes bohužel velmi výnosným kšeftem a organizovaným zločinem. Určitě se i nadále budu těmito věcmi zabývat.

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE