PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.01.2015 8:56:46 - diktator

dotaz

„Nemyslím si to. Pozice premiéra i ministra zahraničí je vyvážená a sleduje dlouhodobý zájem České republiky, kterým je důvěryhodnost v mezinárodních vztazích.“ místopředsedkyně ČSSD Alena Gajdůšková.
-----------
Dobrý den, to snad ani nemůžete myslet vážně, já se musím politikům jako jste vy jen smát - pozice premiera a ministra zahraničí je vyvážená??? Je vidět, že se vůbec nezajímáte co si myslí občané - z mého pohledu NENÍ Zaorálkova pozice vyvážená, naopak, tato osoba velice škodí naší vlasti a na ministerstvu nemá vůbec co pohledávat ! Už aby byly volby a ta vaše partaj šla od válu, hrůza co se děje. My máme 100 miliónů pro cizáky, ale na naše nemocné děti, se lidé skládají ve sbírkách, protože stát nemá peníze, ha, ha. Milá paní, ani ve snu si nedovedete představit, co by následovalo, pokud by se ruský medvěd rozzlobil, buďte ráda, že prezident V.V. Putin je mírumilovný člověk a jedná v klidu, nemáte ani páru co se na Ukrajině děje. Miroslav Pavel, Rokycany.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.