Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.02.2015 22:46:48 - Votýpková Věra

Pane Seďo

Dle mého názoru to co říkáte tak není ne Ruská federace,ale vše je připraveno USA a chtějí Ruskodo tohoto zatáhnout mě kdyby oblíčili sousede tak se budu bránit. Ptám se Vás tímto vy byste se nechal obklíčit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.02.2015 11:13:09 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za názor, na který máte právo. Nebyly to ani USA, ani státy EU či NATO, kteří anektovaly Krym. Ten patřil a patří nezávislé Ukrajině. Nechápu, že obhajujete neobhajitelné. Kdo obklíčuje koho, to opravdu nevím. Stačí si připomenout Podněstří či Abcházii či Jižní Osetii. Prostě zahraniční politika RF je o tom, aby státy, které se svobodně rozhodly spolupracovat se Severoatlantickou aliancí či EU nemohly splnit základní podmínky, a to je zajištění bezpečnosti, svrchovanosti a svých hranic. To opravdu nevidíte, co se odehrává na východní Ukrajině? Podle Vaší teorie platí, že když se někdo cítí býti ohrožen (obklíčen, jak tvrdíte), má právo na ozbrojený útok vůči nezávislému státu. Tohle snad ne, vzpomeňte si na naši nedávnou historii z roku 1968. To byla také internacionální pomoc SSSR a dalších zemí. Tohle chcete podporovat? JIna platí, že Ukrajina má legitimního prezidenta a vládu. A také to, že by si sami Ukrajinci měli rozhodovat o osudu své země a také o případné spolupráci s NATO a EU. Na tom trvám. Pouze prosím, aby jste neskákala na každou dezinformaci, šířenou médii či účelově postavenou kampaní.