Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2015 19:20:01 - lubkoo

Pane Seďo,

neměl byste rezignovat na místo poslance? Radní pro televizní a rozhlasové vysílání sdělil, že mají určeno z Bruselu, jak mají informovat s hlavním proudem. Vy tomu nevěříte. Já si myslím, že to dobře víte a jen to zmírňujete. Ostatní radní a dokonce i ředitel ČT ta slova nevyvrátil i, mlčeli. Tak buď vy lžete, nebo jste hloupý a věříte jen Bruselu. Každopádně nehájíte práva našich občanů, jak jste složil přísahu. Doufám, že to patolízalství Bruselu a USA voliči přičtou ČSSD u voleb.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2015 11:12:45 - Ing. Antonín Seďa
Za prvé opravdu nevím, proč bych měl rezignovat, když žádné takové nařízení z Bruselu neexistuje. Já dlouhodobě na úrovni PK ČSSD kritizuji slabou kontrolu veřejnoprávních médií a také její zpravodajskou nevyváženost. Ale od toho si volíme radní, kteří mají tuto kontrolu provádět a hlavně chyby napravovat. A rozhodně nebudu naskakovat na kecy jednoho z nich. Sám má máslo na hlavně a měl by raději konat, než hloupě plácat neověřené a nepravdivé informace. ČSSD je zodpovědná strana, která je v současné době součástí vládní koalice. Pouze Vám připomenu, že ČR je členem EU a NATO a na těchto fórech má hájit zájmy naší země a našich občanů. Ideologická vyjádření o patolízalství proto nemohu brát za bernou minci a pevně věřím, že zahraniční politiku naší strany naopak voliči v nadcházejících volbách ocení.