Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2015 20:20:10 - Alin

Žeby agent pravice?

Zdravím již jednou jsem vám dal mínusové hodnocení. Tentokrát jste ho dostal za obhajobu ČT a vlažné vyjádření k evidentně stanovenému "úhlu pohledu" z Bruselu. Na rovinu za koho kopete v levicové straně? ČSSD snad levicová je, nebo ne? Ptám se proto, že levice mívá mnohem střízlivější a objektivnější pohled na problémy obecně. Takže pravdu: Za koho kopete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2015 11:21:37 - Ing. Antonín Seďa
Opravdu mne mrzí, že mi dáváte mínusové ohodnocení za něco, co není pravda. Za prvé já vůbec neobhajuji veřejnoprávní média, jak tvrdíte. naopak jsem dlouholetým kritikem nevyváženosti zpravodajství a nedostatečné kontroly ČT a ČR ze strany rady a radních. Ale já opravdu nevím o tom, že by Brusel, jak tvrdíte vy i pan radní, nařizoval co se má vysílat. Podle mého názoru je to lež a radní se chtějí pouze vyzout ze své odpovědnosti za kontrolu veřejnoprávního média. Co se týká Vaší otázky. V ČSSD kopu a vždy jsem kopal za občany naší země. A budu v tom i nadále pokračovat. Ovšem nemám rád lži, populismus a neověřené informace, které někdo čas od času šíří. česká republika je členem EU a na její půdě má a musí obhajovat zájmy naší země a našich občanů. Kontrola vyváženosti vysílání ČT a ČR je věcí Rady a nikoho jiného. Tak zní zákon a ten by se měl dodržovat. A nad dodržováním tohoto zákona nemá zodpovědnost Brusel, jak tvrdíte, ale sami radní. Tak ať konají, protože důvěru poslanecké sněmovny dostali. ČSSD je levicová strana, ale není populistická. takže používá většinou ověřené informace a proto má, jak píšete objektivnější pohled na problémy. Ano, souhlasím, že nic není pouze bílé a nic není pouze černé, ale je také nutno bojovat proti hlouposti a jakékoliv ideologii.