Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2015 20:34:21 - lubkoo

Ano pane Seďo. Jsme členy EU a NATO.

Ale těm jste přísahu neskládal. Nebo snad ano? Zájmem občanů není plnění předsevzetí Bruselu nebo nedejbože jestřábů z USA. A ten váš Brusel, to je parta namyšlených slepců, kteří nevidí, neslyší a lžou pro mocenské zájmy USA. I Obama řekl, že provedli puč na Ukrajině.Zatím jen papouškujete lži. Pokud na to nemáte, rád vám poskytnu videa na to, jak "není" na Ukrajině fašismus, který ČSSD podporuje. Zhnědli jste,hanba vám. Ano, občané se vyjádří. Volby už nevyhrajete

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.02.2015 15:40:50 - Ing. Antonín Seďa
 No naštěstí to nezáleží pouze na Vás. Za prvé, ČSSD je demokratická strana a naopak její počínání je zaměřeno proti všem ideologiím, zejména fašismu. Na české politické scéně se chovají nacionalistky až xenofobně jiné politické strany a ne sociální demokraté. Za druhé, mně opravdu nemusíte připomínat můj slib občanům ČR. Já na rozdíl od jiných hájím zájmy České republiky a jejich občanů. Takže mi prosím ukažte jeden jediný příklad, kdy já osobně nehájím zájmy naší země. Za třetí, tak jako na Ukrajině, tak v naší zemi i v RF existují nacionalistické strany, které mají v programu porušování práv jiných národností. Takto přesně začínal v období hospodářské krize fašismus v Německu.Je věcí demokratické společnosti, aby proti těmto tendencím bojovala. A hlavně, aby nepodléhala mediální a propagandistické agitaci. To opravdu chcete tvrdit, že těch 100 tisíc Ukrajinců, kteří pracují v České republice jsou fašisté. Za čtvrté, když říkám, že naše země je součástí EU a NATO, tak tím neříkám, že máme dělat politiku, která nebude v našem zájmu. Ale prosím nesvádějme vše na Brusel, protože EU je i Česká republika. Právě naši zástupci mají hájit uvnitř těchto společenství zájmy naší země. Já se o to alespoň snažím, ale prosím nešiřte desinformace, že za všěe špatné na Ukrajině může EU a USA. Není to pravda. A vy to sám víte.