Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2015 10:07:10 - kiravok

Ani ryba ani rak

Pane Šeďo,
Vaše vyjádření ke stavu ČT na mne působí hlubokou neznalostí. ČT nepřetržitě lže. Matení, nevyváženost a neojektivnost zpravodajství je do očí bijící a Vy to bohužel nevidíte nebo snad nechcete vidět. Tak jako nevidíte v ČSSD to kukačí vejce TOPky - Zaorálka, který Vám zcela jistě zajistí porážku ve volbách. Je to škoda, věřil jsem Vám.
ing. Kovářík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2015 11:21:42 - Ing. Antonín Seďa
 Zřejmě si rozumíme .Já jsem dlouhodobý kritik objektivnosti veřejnoprávních médií a opakovaně jsem to veřejně sdělil. Nicméně nevěřím ,že tuto objektivitu způsobuje Evropská unie či dokonce USA. Prostě je to dáno složením redaktorů a zaměstnanců ,včetně vedení ČT. A na dodržování vyváženosti vysílání má zodpovědnost rada a nikoliv politici. Takže pravdou je,že tuto zodpovědnost mají jednotliví členové této rady. A to je realita. Ale jinak souhlasím, že velkým nedostatkem veřejnoprávních médií je vyváženost poskytovaných informací. A to se prosím neděje pouze v poslední době ve vztahu k ukrajinské krizi, ale dlouhodobě .A je pouze zajímavé ,že tuto objektivitu vidí občané až nyní. To přece nemůže byt samo sebou. Ale spekulovat nehodlám. A také nehodlám populisticky měnit své názory.