ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2015 19:55:46 - křišťálová koule

U mě jste klesl na nulu.

Pane Černochu. Nevím, jestli jste byl organizátorem, nebo jste jen poskytl podrazu tvář. Není mi jasné, co si od téhle akce slibujete, ale i kdyby mezi vámi a panem Okamurou byly sebevětší rozpory, tohle se nedělá. Nicméně v české politice jsou podrazy tradicí a vzorů jste měli dost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 11:39:37 - Marek Černoch
 Dobrý den. Do politiky jsem šel proto, že chci lidem pomáhat. Myslím, že to jsem svou poctivou prací již voličům dokázal. Nechci měnit špatné věci v ještě horší, ale naopak dělat ze špatných ty dobré. A je tomu tak i v tomto případě. Chceme spojovat a tvořit, ne rozdělovat a bořit. Předseda strany Tomio Okamura byl o mém návrhu informován. Dokonce on sám již na ideové konferenci na podzim loňského roku řekl, že bychom mohli založit stranu, která by s Úsvitem spolupracovala a byla otevřená voličům. Tato myšlenka tedy nebyla ničím novým. Na poslaneckém klubu jsem navrhl řešení a poslanci mou alternativu demokraticky podpořili. Tento krok je právě v zájmu voličů. Za rok a půl existence Úsvitu nepřijalo toto hnutí žádné nové členy. Je jich stále devět. Voliči, kteří se do aktivit hnutí chtěli aktivně zapojit, byli odmítnuti. To přece není správné. K vyřešení tohoto stavu neexistovala vůle. Zároveň se Úsvit naprosto zásadně vzdálil svému programu přímé demokracie. Proto je alternativou vznik nové, čisté, průhledné strany, která bude maximálně otevřená v ohledu členství a samozřejmě bude pracovat i s programem přímé demokracie.