ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2015 23:03:23 - Michal D

Zásadní chyba

Jsem toho názoru, že distancovat se od pana Tomia Okamury Vám příliš nepomůže. Pokud budete hájit jeho linii, budete čelit stejnému pranýřování ze strany zkorumpovaných médií, jako on. Podívejte se na Zemana a bude Vám jasné, že o nějaká prasátka před mešitou vůbec nejde. Jsou to profesionální parazité, vždy si najdou nějaký důvod. Tento puč vyvolává dojem infiltrace Úsvitu a snahy jej zničit zevnitř. Můžete prosím trochu upřesnit termín "euro-realistický"? Není mi jasné, co je tím sledováno.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 11:41:15 - Marek Černoch
 Dobrý den. Máte naprostou pravdu. Mediální tlak na politiky vždy bude existovat. Nejedná se o žádný puč. Předseda strany Tomio Okamura byl o mém návrhu informován. Dokonce on sám již na ideové konferenci na podzim loňského roku řekl, že bychom mohli založit stranu, která by s Úsvitem spolupracovala a byla otevřená voličům. Tato myšlenka tedy nebyla ničím novým. Na poslaneckém klubu jsem navrhl řešení a poslanci mou alternativu demokraticky podpořili. Tento krok je právě v zájmu voličů. Za rok a půl existence Úsvitu nepřijalo toto hnutí žádné nové členy. Je jich stále devět. Voliči, kteří se do aktivit hnutí chtěli aktivně zapojit, byli odmítnuti. To přece není správné. K vyřešení tohoto stavu neexistovala vůle. Zároveň se Úsvit naprosto zásadně vzdálil svému programu přímé demokracie. Proto je alternativou vznik nové, čisté, průhledné strany, která bude maximálně otevřená v ohledu členství a samozřejmě bude pracovat i s programem přímé demokracie. Pod eurorealismem si můžete představit názorový směr, který si současnou situaci v EU neidealizuje a nemaluje narůžovo. Jen ta mnohdy nesmyslná nařízení, která od jejích úředníků dostáváme, například kvótu na zahnutí banánu. Na druhou stranu nám tato mnohdy směšná nařízení berou i naše národní produkty. Například kauza okolo pomazánkového másla, či špekáčků. O zavedení eura v ČR ani nemluvě.