ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2015 20:54:35 - kiravok

Pučista Černoch??!!!

Jak je Vám, resp. kolik a kdo Vám a ostatním pučistům zaplatil, aby jste udělali to, co chlap nikdy neudělá, tedy pokud je chlap, Vám asi něco v charakteru chybí. Když nesouhlasím, vystoupím z partaje a nebudu to rozkecávat, zachovali jste se jako srabi!!! Krátce: Kolik Vám zaplatili a kdo Vám zaplatil za zrádcovské provedení puče. (Napovím: TOP09, ODS,...?) Děkuji za odpověď. Kovařík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.02.2015 17:26:36 - Marek Černoch

Chlap pokud je chlap, pokud vidí, že se něco hroutí, hledá  řešení a staví se k problémům čelem. Nesnaží se předstírat, že je vše v pořádku a naopak se snaží věci řešit. Pár bodů pro vaši informaci:

Vstup do PS a 6,8%

Senátní volby: 0 kandidátů

Volby do EU: 0 kandidátů

Komunální volby: 65 zastupitelů

Členská základna: 9 lidí

Zdá se vám to v pořádku?,

Nápad integrační strany byl Tomiem Okamurou prezentován na ideové konferenci minulý rok. Tomia Okamuru nikdo nezpochybnil jako lídra a z klubu taky nikdo neodešel. Žádný převrat se nekonal pane Kovaříku a nikdo nikomu nic nezaplatil. Ale doufám, že ani vy jste nechtěl, aby hnutí Úsvit bylo na jedno použití.  

Nebudu už opakovat, že to vše bylo úplně jinak než Tomio Okamura prezentoval a tím posunul za únosnou hranici. Napsal jsem to už tolikrát, že kdo to chce pochopit, pochopí to.