Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.02.2015 14:24:38 - Petra Zánová

místopředsedkyně

Ucházíte se o funkci ve vedení strany. Co z toho v případě, že budete zvolena, pro vás vyplývá? Zatím mi přijde, že vaši stranu táhne kupředu pouze Babiš, který také o všem uvnitř strany rozhoduje nebo má alespoň vždy poslední slovo.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 16:27:51 - Ing. Radka Maxová

Vážená paní Zánová,

ucházela jsem se o post 1. místopředsedkyně  hnutí i řadové místopředsedkyně, protože jsem na tuto funkci byla navržena krajským sněmem. Já sama jsem ten nápad neměla, ale vzhledem k tomu, že jsem bojovný typ, tak nerada podobné výzvy nepřijímám a vzdávám. Nemyslím, že naše hnutí táhne dopředu pouze pan Andrej Babiš a má  vždy poslední slovo. Pan Babiš, je velmi silný osobnost, charismatická, s velkými zkušenostmi a má přirozené vlastnosti vůdce. Proto  si ho všichni vážíme. Jinak je samozřejmě nejvíce medializován, tak se může zdát, že existuje pouze on. Ale mohu Vás ubezpečit, že v hnutí je spousty pracovitých, inteligentních a zkušených lidí, jen nejsou každý den v televizi.

Radka Maxová