PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2015 12:29:29 - jandušan

Dobrý den

Proč KSČM nevystoupí na ochranu těch komunistů, kteří před rokem 1989 pracovali pro blaho této republiky. Proč lidé, kteří věnovali hodně svého volného času na různé aktivity pro zlepšení životního prostředí (akce Z , brigády v lese atd), kteří nikomu neubližovali ba naopak pomáhali spoluobčanům jsou házeni do jednoho pytle s tě mi , kteří dnes převlékli kabát a stali se z nich komunistobijci. To se tak bojíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2015 14:19:22 - PhDr. Josef Skála, CSc.
 

Korouhvičkami pohrdám stejně jako Vy. Sám si ten luxus s gustem odpírám. Komunista jsem od roku 1970. "Komunistobijci" mne šetří o to méně, že nosím kůži na trh i dnes. Vašemu rozhořčení rozumím. Třeba je adresovat těm, koho se týká. Lidem, které práce v dresu KSČM živí - a všech, kdo si urážky nezaslouží, se nejen nezastanou, ale leckdy si ještě přisadí sami. Ze mne by to nedostali ani párem volů. S vykuky, co si v tom libují, jsem na kordy. Mne přitom politika neživí. Tím to umí být složitější. 

Třeba Vás potěší i jedna dobrá zpráva: odpor ke zbabělému chytračení už nabírá sílu i v KSČM. Držte nám palce!