Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2015 14:59:28 - Bob Sén Klár

zaorálek

Dobrý den pane poslanče co si myslíte o tom že se ministr za Vaši stanu zúčastnil včerejších ponurých oslav výročí kyjevského puče? Pokud je podpora Majdanu také oficiálním postojem ČSSD, myslíte si že by Vaši strana měl ještě někdo volit Děkuji za názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 13:59:40 - Jaroslav Foldyna
Vážený Bob Sén Kláre, 

přiznám se, že roli ministra zahraničních věcí v současné době ministru Zaorálkovi vůbec nezávidím. Přiznám se také k tomu, že zúčastnit se oslav Majdanu jako puče dost dobře nechápu od žádného z politiků EU, neboť hodnoty, které Evropa vyznává a vyžaduje jsou demokracie a demokratické procesy, nikoli upalování a pouliční terorismus. Politické garnitury se na základě demokratických principů střídají pouze procesem voleb, nikoli pálením pneumatik, molotov koktejly a upalováním. Chápal jsem nespokojenost občanů Ukrajiny s korupcí, kterou předchozí Janukovyčův režim reprezentoval. Nechápu však, že pučem jsou svrženi jedni oligarchové a nahrazeni druhými oligarchy, kteří ještě k tomu vedou občanskou válku s vlastním národem. Přál bych si, aby občané Ukrajiny prozřeli, že jejich oběti nejsou oběti v jejich zájmu, ale v zájmu něčeho a někoho jiného než je Ukrajina a její občané.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna