Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2015 15:25:18 - adamickova

stínová vláda

Údajně byste měla být stínovou ministryní sociálních věcí ANO. Je to pravda? A jak byste hodnotila současnou ministryni? Co byste, kdybyste mohla, dělala jinak? Také mě zaráží, že jste původně ČSSD za vytvoření stínové vlády kritizovali a nyní děláte to samé. není to pokrytecké?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 16:31:31 - Ing. Radka Maxová

Vážená paní Adamíčková,

ano, správně říkáte údajně, takže nebudu dopředu spekulovat typu „ co by bylo, kdyby“ a nebudu  hodnotit práci někoho jiného, když zatím není důvod. S paní ministryní komunikuji aktivně a pokud se mi něco nelíbí, okamžitě zaznamená mou reakci a nebrání se dialogu. Nicméně, je třeba hlídat kroky na tomto ministerstvu z důvodu trochu jiného přístupu k problematice tohoto resortu jak směrem k občanům tak financím našeho státu. Pokud by nastala situace, že by se vláda měnila, pak nejsem proti své kandidatuře na post ministryně práce a sociálních věcí. A proč jsme k touto kroku přistoupili? Protože kdyby nastala  situace změny obsazení ministerstev  a my bychom na ni nebyli připraveni, pro změnu by nás  občané kritizovali, že nejsme připraveni.  A to opravdu nechceme. Být vždy připraven.

Radka Maxové