Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2015 9:43:30 - Hubert.

útok v Uherském Brodě

Co říkáte na situaci v Brodě? Dokážete si vysvětlit, jak to, že měl daný člověk zbrojní průkaz? A jak byste hodnotil postup policie?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2015 10:16:52 - Ing. Antonín Seďa
 Chci říct,že tato tragédie se mě osobně dotýká ,protože město je v mém poslaneckém obvodě a osobně znám mnoho obyvatel Uherského Brodu. Otázka příčiny tohoto masakru je vyšetřována orgány činnými v trestním řízení. Já mám pouze informace z veřejných zdrojů a řada těchto informací si protiřečí. Takže osobně počkám na závěry vyšetřování. Problém s vydáním zbrojního průkazu je zodpovědností těch orgánů, kteří jej vydaly a ještě bude i tato okolnost šetřena. Co se týká možných důvodů této krvavé události, jako poslanec se setkávám s osobami, kteří si stěžují na nečinnost státní či veřejné správy, na špatnou práci justice a policie.Jsem přesvědčen, že zákrok policejních jednotek i zdravotníků byl profesionální . Je nutno si uvědomit, že před samotným zákrokem nebylo zřejmé, kolik je pachatelů , jaké mají zbraně , ani kolik osob je ohroženo na svých životech.