Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2015 16:29:26 - středopravicový volič

Děkuji za velmi zajímavý článek

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Radka-Maxova-32358/clanek/Zakaz-stehovani-rozvedenych-rodicu-Jen-to-ne-39179. Napadá mě jedna věc, není to protiprávní? Myslíte, že to projde třeba přes Brusel?Taky se obávám, že se naše ministryně inspiruje. Inteligenci na to má. Odpovídají tomu její nesmyslné návrhy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2015 9:02:19 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den, děkuji Vám za Váš příspěvek. Nemohu mluvit za paní ministryni, ale z mého článku je Vám jasné, jaké stanovisko zastávám. Nemyslím si, že by lidí, kteří pracují a odvádí daně, měli platit za nezodpovědnost ostatních spoluobčanů, kteří nejsou ochotni starat se o své děti. A také si nemyslím, že máme zákonnou povinnost řešit frustraci někoho, koho opustil partner.

Do jaké míry je, či není návrh  protiprávní, nemohu říci – každopádně mám pocit, že tato „pravidla“ se skutečně dotýkají základních práv a svobod člověka a že se v těchto návrzích ztrácí ty malé děti, o které je třeba se postarat. Zatím je to jen návrh a já doufám, že se o něm v naší republice nebude vůbec diskutovat. A také doufám, že nezůstanu v boji proti těmto „hloupostem“ sama.

Radka Maxová