Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.03.2015 16:59:17 - úder

referendum

Jak myslíte, že by dopadly vaše sympatie, kdyby o nich měli rozhodovat občané?Chce se ještě ODS vrátit k vládnutí a za jakých praktik?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2015 9:53:34 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

 ODS jednoznačně usiluje o to, stát se znovu nejsilnější politickou stranou na pravici a podílet se na vládě. Máme naší zemi stále co nabídnout a stejně jako v minulosti chceme být těmi, kdo prosazují maximální míru svobody, standardní demokratické principy, podporu podnikatelů a těch, kteří umí být samostatní a zároveň pomoc těm, kteří se ocitnou v úzkých. Aktuální podporu ODS u voličů lze odhadovat jen dle zveřejněných průzkumů a poslední trendy ukazují, že se nám podařilo otočit trend poklesu preferencí a lidé nám začínají znovu věřit. Čeká nás však ještě dlouhá cesta, neboť renomé ODS bylo v minulosti velmi poškozeno a za mnohé z chyb jsme si mohli my sami. Je to pro nás ponaučení, těchto chyb se chceme vyvarovat a chceme zejména důsledně trvat na prosazování našeho programu. Pokud jde o mou osobní podporu u veřejnosti, poslední komunální volby ukázaly, že jsem, minimálně pro občany své městské části, Prahy 2, důvěryhodným politikem. Volební výsledky jednoznačně ukázaly, že si občané přejí pokračování vlády ODS na Praze 2 a rovněž mé další působení ve funkci starostky.

 S pozdravem,

Jana Černochová