Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 8:46:12 - EvaDolejšová

Omluva za můj dotaz

Dobrý den pane poslanče .Omlouvám se,že jsem položila stejný dotaz jako přede mnou pan Novodvorský .......Uvědomujete si,že jste svojí složitou ,OBSÁHLOU NIC NEOBJASN´UJÍCÍ POVRCHNÍ odpovědí ztratili dalšího voliče? Já jsem to pochopila tak,že na jednu konkrétní,jednoduchou otázku občana,vašeho v o l i č e jste mu ,promin´te odpověděl - ,, sudkulatýrystupijetujekáratentorije Nejde lidem odpovídat stručně - věcně - jasně????? Nevěřím a nejsem asi sama i pan Novodvorský a s ním tisíce dalších,že NEMŮŽETE s VEŘEJNOprávní ČT NIC DĚLAT ......platící .VEŘEJNOST jsme MY a vy naši ZASTUPITELÉ.V parlamentkách byla KSČM 3TÍ S PRÁVEM I MANDÁTEM BÝT VE VLÁDĚ .odevzdaně jste se nechali vyšachovat z vládní hry.Neměla se podat stížnost k NÚS???? Vaši voliči by vás podpořili.Nebylo už té ustupující pokory DOST? Máte snad obavu,že by vás KSČM - zavylý , nenávistný antikomunista právník na baterky pan M Benda s antikomunistickou fanatičkou M Němcovou protiprávně, proti vůli lidu zrušili?Nic ve zlém

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.03.2015 13:56:21 - Ing. Pavel Kováčik
 Dobrý den, nemáte se proč omlouvat. Již několikrát jsem se k ČT vyjadřoval. Rozhodně si nepřipadáme jako strana, která pro občany nic nedělá. Prosazení zákonů, případně pozměňovacích návrhů záleží vždy na tom, kdo má v Poslanecké sněmovně většinu. Myslím, že naši poslanci i členové strany dělají maximum pro zlepšení života v naší zemi. Hezký den.